Hiidenkirnu Festival

Hiidenkirnu Festivalit juhlitaan Nummelan pesäpallostadionilla pe-la 14.-15.7.2023!

17/02/2023
Hiidenkirnu Festivalit juhlitaan Nummelan pesäpallostadionilla pe-la 14.-15.7.2023!

PERINTEEKSI MUODOSTUNUT VIHDIN HIIDENKIRNU FESTIVAL KASVAA JA KEHITTYY!

Viime kesänä hienon vastaanoton saanut Hiidenkirnu Festival saa jatkoa! Tapahtuma rakentuu viime vuoden tapaan Nummelan pesäpallostadionille Vihtiin, festivaalipäivät ovat perjantai ja lauantai 14.-15.7.2023. Tarjolla on jälleen hieno tapahtuma ja upeita nimekkäitä esiintyjiä!

HIIDENKIRNUN URHEILUALUE TARJOAA HYVÄT PUITTEET!

Hiidenkirnu Festival tullaan toteuttamaan Hiidenkirnun urheilualueen hienoissa maisemissa. Nummelan pesäpallostadion tullaan jälleen rakentamaan tyylikkääksi festivaaliareenaksi, jonne yleisön on mukava tulla viettämään hienoa kesäpäivää.

- "Tulevaan kesään on hyvä lähteä tekemään uutta tapahtumaa, kun viime kesän festarit saivat runsaasti palautetta ja pelkästään positiivista sellaista. Tarve kesäfestivaalille Nummelassa on selvä ja meidän tulee vastata haasteeseen. Kehitämme palveluja toimivimmiksi ja olemme saaneet sovittua festivaaleille useita kotimaisia suosituimpia esiintyjiä. Ulkomailta tulee esiintymään Alphaville, jonka maailmanhitit soivat tiheään tahtiin kotimaisilla radiokanavilla", kertoo tapahtuman järjestäjä, United Festivals Oy:n Henri Kulmala.

Festivaalialueelle tullaan pystyttämään useita erinomaisia pop-up ruokaravintoloita ja paikallinen Villa Joutsela valmistaa VIP-tilan herkullisen illallisen.

- "Olemme lisänneet festareiden ajaksi runsaasti bussireittejä ja näin tapahtumaan on sujuvaa tulla hieman kauempaakin. Myös kotimatkalle pääsee helposti linja-auton kyydillä", kertoo Kulmala.

Kuljetukset järjestää Jumbobus, www.jumbobus.fi. Matkaliput ovat jo myynnissä.

TAPAHTUMASSA NÄHDÄÄN HUIPPUESIINTYJIÄ!

Hiidenkirnu Festivaleilla nähdään tulevana kesänä erityisen monipuolinen artistikattaus. Perjantaina 14. heinäkuuva estradille nousevat Alphaville (GER), The Rasmus, Teflon Brothers, Klamydia ja Neon 2. Lauantaina 15.7. vuoronsa saavat Samu Haber, Anssi Kela, Kuumaa, Younghearted ja keskiviikkona 22.2. julkaistava huippunimekäs esiintyjä.

PÄÄSYLIPPUJEN MYYNTI ON ALKANUT - KAMPANJAHINTAISET KAHDEN PÄIVÄN LIPUT MYYNNISSÄ HELMIKUUN LOPPUUN ASTI!

Hiidenkirnu Festivalien pääsylippujen myynti on alkanut. Päivälippujen ja kahden päivän lippujen lisäksi tarjolla on VIP-lippu yhdelle tai kahdelle päivälle ja lisäksi Villa Joutselan valmisteleman herkullisen illallisen sisältävä Golden VIP -lippu. Kahden päivän festivaaliliput ovat myynnissä 79 euron kampanjahintaan (norm. 99 €) helmikuun loppuun asti. Kampanjahintaisia lippuja on myynnissä vain rajoitettu erä. Pääsyliput myy Ticketmaster, www.ticketmaster.fi.

Yhteistyössä

FinnlinesSomeron SäästöpankkiVihdin kuntaLähitaxiHartwall Gin Long DrinkTicketmasterUnited Festivals