Hiidenkirnu Festival

Info

LIPUNMYYNTI

Pääsyliput vuoden 2023 Hiidenkirnu Festivaleille myy Ticketmaster, www.ticketmaster.fi. Pääsylippujen hintaan lisätään lipunmyyntipaikkojen palvelu- ja toimitusmaksut. Lippuja on myynnissä myös festivaalialueen porteilla (vain korttimaksu).

SAAPUMINEN FESTIVAALEILLE

Hiidenkirnu Festivalit juhlitaan Vihdissä Nummelan pesäpallostadionin ympäristössä.
Osoite: Hiidenvedentie 3, 03100 Vihti

Hiidenkirnu Festivaleille on helppo saapua bussikuljetuksella mm. Helsingistä, Espoosta ja Lohjalta. Bussikuljetuksista vastaa Jumbobus. Osta lippusi ennakkoon Jumbobusin verkkosivuilta.

SISÄÄNPÄÄSY & RANNEKE

Pääsyliput (ennakkoon ostetut ja alueen lipunmyyntipisteestä ostetut) tarkastetaan portilla ja vaihdetaan rannekkeeseen. Festivaalialueelta voi poistua päivän aikana ja rannekkeella pääsee takaisin sisään alueelle.

FESTIVAALIALUE

Saapuminen festivaalialueelle tapahtuu yhden sisäänpääsyalueen kautta. Alueella on opasteet, jonka mukaan pääsyliput vaihdetaan rannekkeisiin ennen festivaalialueelle saapumista. Festivaalialueen alusta on pääosin puistotyyppistä pintaa.

AUKIOLOAJAT

Festivaalialueen aukioloajat julkaistaan myöhemmin.

IKÄRAJA

Ikäraja festivaalialueelle on 18 vuotta. Koko festivaalialue on anniskelualuetta, joten alle 18-vuotias ei voi saapua festivaalialueelle täysi-ikäisenkään seurassa.

KULJETUKSET

Hiidenkirnu Festivaleille on helppo saapua bussikuljetuksella mm. Helsingistä, Espoosta ja Lohjalta. Bussikuljetuksista vastaa Jumbobus. Osta lippusi ennakkoon Jumbobusin verkkosivuilta.

ESTEETTÖMYYS

Tapahtuma-alueelle on esteetön kulku ja alueella on inva-vessoja.

RUOKA JA JUOMA

Festivaalialueella on monipuolisia ruokamyyntipisteitä. Koko festivaalialue on anniskelualuetta, joten alueelle on 18 vuoden ikäraja. Muistathan ottaa henkilöllisyystodistuksen mukaan. Omien alkoholijuomien tuonti alueelle on kiellettyä. Suosittelemme maksamaan ostokset kortilla ja välttämään käteisen käyttöä.

YMPÄRISTÖ JA JÄTEHUOLTO

Festivaalialueelta löytyy runsaasti roskakoreja sekä kierrätyspisteitä, joihin roskat voi toimittaa luontoa ja kanssaihmisiä kunnioittaen. Pidetään yhdessä Vihti siistinä ja huolehditaan roskat niihin kuuluviin astioihin.

TURVALLISUUS JA KIELLETYT ESINEET

Festivaalialueella on runsaasti järjestyksenvalvojia. Noudata aina järjestyksenvalvojien antamia ohjeita ja hätätilanteessa ota heihin välittömästi yhteyttä. Alueella on myös ensiapupäivystys. Festivaalialueelle saa tuoda yhden korkeintaan 0,5 litran sinetöidyn (avaamattoman) tai tyhjän pullon. Kiellettyjä esineitä ovat: aseet, omat alkoholijuomat, huumaavat aineet, räjähteet, soihdut, tulitteet, vaaralliset esineet, monitoimityökalut, laserosoittimet, valotikut, aerosolit (esim. hiuslakat), sateenvarjot sekä tuolit/istuimet. Järjestelmäkameran tuonti alueelle ilman järjestäjien myöntämää kuvauslupaa on kiellettyä. Valokuvaaminen henkilökohtaiseen käyttöön on sallittua, muista kuitenkin kunnioittaa muiden festivaalikävijöiden yksityisyyttä. Tupakointi on kiellettyä lavojen edustalla konserttien aikana. Tapahtuma-alueella on erikseen merkittyjä tupakointipisteitä.

PYSÄKÖINTI

Tapahtuma-alueelleen läheisyydessä sijaitsevan Vihdin Lukion läheltä löytyy rajattu määrä pysäköintipaikkoja. Tilaa on myös uimahallin pysäiköintialueella. Lisäksi Tarmon majalla (Hiidenvedentie 2) on jonkin verran pysäköintitilaa. Paikkoja löytyy myös Nummelan kirjaston parkkipaikalta (Kappelitie 2) tai Nummelan keskustan paikoilta (useimmat kahden tunnin paikkoja). Luksian pysäköintialueella on tilaa ja kävelymatka alueelle noin 500 metriä. Pysäköintitilaa tarjoaa myös koulun pysäköintialue osoitteessa Vihdintie 31.

VAATESÄILYTYS

Festivaalialueella on vaatesäilytyspiste.

MAJOITUS

Kisakallio tarjoaa festarivieraille viihtyisää hotellimajoitusta aamiaisella. Kesäinen Kisakallio on lomailijan paratiisi, johon kannattaa vara myös aikaa. Majoituksen lisäksi meillä kannattaa nauttia ympäröivästä luonnosta, vuokrata vaikka kanootti ja viettää aikaa Rantamaksiinin terassilla. Hiidenkirnu Festivaleille tullaan järjestämään kuljetus Lohjan seudulta ja ko. kuljetus koukkaa myös Kisakallion kautta. Lue lisää ja varaa majoitus.

VIDEO- JA VALOKUVAAJA

Alueella liikkuu video- ja valokuvaaja, jotka kuvaavat materiaalia Hiidenkirnu Festivalien ja järjestävän organisaation United Festivalsin markkinointikäyttöön.

LÖYTÖTAVARAT

Tapahtuman jälkeen löytötavarat hoitaa Suomen Löytötavarapalvelu, p. 0600 03391, www.loytotavara.net. Avoinna arkisin klo 9-17 sekä lauantaisin 9-14.

AKKREDITOINTI

Akkreditointi on tarkoitettu Hiidenkirnu Festivaleille työtehtäviin saapuville median edustajille. Akkreditointihakemuksen lähettäminen ei takaa myönteistä päätöstä tai vapaata pääsyä festivaaleille.

AKKREDITOINTI VUODEN 2023 TAPAHTUMAAN EI OLE VIELÄ ALKANUT.

Median akkreditointi hoidetaan sähköpostitse. Lähetäthän osoitteeseen lauri.ruotsalo (at) unitedfestivals.fi seuraavat tiedot: media, toimitus, etu- ja sukunimi, asema/työtehtävä (tapahtuman aikana), sähköpostiosoite, puhelinnumero (tapahtuman aikana), postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, saapumispäivä, lähtöpäivä, lisätiedot, esimiehen tiedot (toimituspäällikön nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite). Akkreditointihakemus on henkilökohtainen ja hakemuksen lähettäneisiin median edustajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti ennen tapahtuman alkua.

PALAUTE

Haluamme kehittää tapahtumaamme ja otamme mielellämme vastaan palautetta – risuja ja ruusuja. Vastaamme asiallisiin palautteisiin asiallisesti. Palauteviestien sähköpostiosoite: palaute (at) hiidenkirnufestival.fi

MYYNTIPAIKAT

Haemme parhaillaan ruokamyyjiä sekä muiden tuotteiden myyjiä järjestämään monipuolista tapahtumaa kanssamme. Kaikki tarjolla olevat myyntipaikat sijaitsevat tapahtuma-alueen sisäpuolella. Ota yhteyttä: myyntipaikat (at) unitedfestivals.fi.

YHTEYSTIEDOT

Vastaava tuottaja
Henri Kulmala
henri.kulmala (at) unitedfestivals.fi

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö
Lauri Ruotsalo
lauri.ruotsalo (at) unitedfestivals.fi

Operatiivinen tuottaja
Henri Mäentaka
henri.maentaka (at) unitedfestivals.fi

Myyntipaikat
(Myyntipaikkojen saatavuuteen liittyvät tiedustelut.)
myyntipaikat (at) unitedfestivals.fi

Palaute
palaute (at) hiidenkirnufestival.fi

Pääsylippuihin liittyvät tiedustelut
Ticketmaster
www.ticketmaster.fi
p. 0600 10 800 (1,98€/min+pvm)

Muut tiedustelut
Hiidenkirnu Festival Facebook / Messenger
www.facebook.com/hiidekirnufestival

Muut tiedustelut
Hiidenkirnu Festival Instagram / Direct
@hiidenkirnufestival
www.instagram.com/hiidenkirnufestival

ALUEKARTTA

Klikkaa karttaa nähdäksesi sen suurempana. P = promomyyntipiste.

Yhteistyössä

Vihdin kuntaViking LineHartwall Gin Long DrinkTicketmasterUnited Festivals