Hiidenkirnu Festival

Hiidenkirnu Festival juhlitaan Nummelan pesäpallostadionilla heinäkuussa 2024!

23/01/2024
Hiidenkirnu Festival juhlitaan Nummelan pesäpallostadionilla heinäkuussa 2024!

Kahtena edelliskesänä erinomaisesti sujuneet Hiidenkirnu Festivalit juhlitaan jälleen tulevana kesänä! Tapahtuma rakentuu aikaisempien vuosien tapaan Nummelan pesäpallostadionille Vihtiin. Festivaalipäivät ovat perjantai ja lauantai 12.-13.7.2024. Luvassa on jälleen kaksi upeaa festivaalipäivää, jotka täyttyvät ilosta, yhdessäolosta ja kotimaisista huippuartisteista.

Hiidenkirnu Festival tullaan jälleen kerran toteuttamaan Hiidenkirnun urheilualueen hienoissa maisemissa, Nummelan pesäpallostadionilla. Alue on osoittautunut erityisen hyvin toimivaksi paikaksi festivaalitapahtuman järjestämiseen. Myös yleisön osalta niin tapahtuma kuin tapahtumapaikkakin on otettu suurella ilolla vastaan - kaveriporukoiden lisäksi tapahtumassa on nähty myös useita lähialueen yritysten henkilökuntaryhmiä viettämässä kesäpäivää yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa.

Tapahtuman järjestämisestä vastaavan United Festivals Oy:n Henri Kulmala iloitsee tapahtuman saamasta positiivisesta huomiosta.

- "Hiidenkirnu Festivaaleilla on kaksi onnistunutta kesää takana. On ollut mukavaa nähdä näin paljon hyvin käyttäytyviä ja iloisia ihmisiä juhlimassa tapahtumassamme. Kehitämme omalta osaltamme Hiidenkirnu Festivaaleja monipuolistamalla ruokatarjontaa ja juomapromopisteitä ja lisäämällä panoksia artistien kiinnityksiin. Tulevana kesänä perjantain ja lauantain esiintyjäkattaukset ovat erinomaisen monipuolisia ja houkuttelevia ja tarjolla onkin ikään kuin kaksi "pääpäivää". Me järjestäjät olemme suunnitelleet kaiken valmiiksi yleisöä varten - tehdään yhdessä jälleen hienot kesäfestarit. Odotamme jo innolla tulevaa kesää", kertoo Kulmala.

TAPAHTUMASSA NÄHDÄÄN HUIPPUESIINTYJIÄ

Hiidenkirnu Festivaleilla nähdään tulevana kesänä erityisen monipuolinen artistikattaus. Perjantaina 12. heinäkuuta estradille nousevat Haloo Helsinki!, Kwan, Juha Tapio, Abreu ja Antti Ketonen. Lauantaina 13.7. vuoronsa saavat JVG, Isac Elliot, Viivi, Anssi Kela ja Ressu Redford.

Huippusuosittu Haloo Helsinki esiintyy heinäkuussa Hiidenkirnu Festivaleilla. Kuva: Vallila Music House Oy

PÄÄSYLIPPUJEN MYYNTI ALKAA - KAMPANJAHINTAISET KAHDEN PÄIVÄN LIPUT MYYNNISSÄ 28.1. ASTI

Hiidenkirnu Festivalien pääsylippujen myynti alkaa keskiviikkona 24.1. klo 9. Päivälippujen ja kahden päivän lippujen lisäksi tarjolla on VIP-lippu yhdelle tai kahdelle päivälle ja lisäksi Villa Joutselan valmisteleman herkullisen illallisen sisältävä Golden VIP -lippu. Kahden päivän festivaaliliput ovat myynnissä 99 euron kampanjahintaan (norm. 119 €) sunnuntaihin 28.1. asti. Kampanjahintaisia lippuja on myynnissä vain rajoitettu erä. Pääsyliput myy Ticketmaster, www.ticketmaster.fi.

Yhteistyössä

FinnlinesSomeron SäästöpankkiVihdin kuntaLähitaxiHartwall Gin Long DrinkTicketmasterUnited Festivals