Hiidenkirnu Festival

Golden VIP -liput ovat vähissä niin perjantain kuin lauantainkin osalta!

08/07/2024
Golden VIP -liput ovat vähissä niin perjantain kuin lauantainkin osalta!

Tällä viikolla juhlittavien Hiidenkirnu Festivalien Golden VIP -liput ovat käyneet vähiin niin perjantain kuin lauantainkin osalta! Golden VIP -lippu sisältää Villa Joutselan valmisteleman herkullisen illallisen ja muun muassa oman pöytäpaikan omalle juhlaseurueelle koko tapahtumapäivän ajaksi! Jos haluat omasi, niin toimithan nopeasti!

Tarjoamme VIP-lipun hankkineille asiakkaille mahdollisuuden korottaa VIP-lippunsa Golden VIP -lippuluokkaan 60 euron hinnalla!

- Lippukorotus perjantaille: www.ticketmaster.fi/event/343329

- Lippukorotus lauantaille: www.ticketmaster.fi/event/343331

Mikäli haluat korottaa molemmat päivät, valitse perjantain tapahtuman linkki ja valitse aukeavalta sivulta korotuslippu perjantaille. Tämän jälkeen pääset valitsemaan lippukorotuksen myös lauantaille. Tämän jälkeen pääset valitsemaan lippukorotuksen myös lauantaille. Lippukorotus on mahdollista tehdä myös Ticketmasterin asiakaspalvelun kautta. Lippukorotuksen hintaan lisätään palvelu- ja toimitusmaksu.

Sisäänpääsyn yhteydessä on esitettävä alkuperäinen VIP-lippu sekä Upgrade-lippu. Pelkkä Upgrade-lippu ei oikeuta sisäänpääsyyn festivaalialueelle.

Yhteistyössä

FinnlinesSomeron SäästöpankkiVihdin kuntaLähitaxiHartwall Gin Long DrinkTicketmasterUnited Festivals